Ook een website als deze bestellen?

Over ons

Deze actiewebsite is onderdeel van Click Active Webdesign. Heb je speciale wensen omtrent het laten maken van een website of zoek je naar aanvullende informatie over webdesign of het laten maken van een webshop. Bezoek dan de website van Click Active Webdesign.
image logo click active webdesign

Waar we voor staan

Click Active Webdesign ontwerpt en ontwikkeld websites met passie. Ieder project krijgt van ons dezelfde persoonlijke aandacht. Onderdelen van onze dienstverlening zijn korte lijnen en een direct contact.

Wat we doen

Click Active werkt met Drupal en WordPress. Twee krachtige en veelzijdige Content Management Systemen (CMS). Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en moderne website.

Wat we hebben gemaakt

Van website tot webshop, van klantenportaal tot logo, een breed scala aan projecten. Om een indruk te krijgen van ons werk kijk eens op www.clickactive.nl/ons-werk.
Website laten maken?
Bij ons geen achterhaalde technieken. Enkel innovatieve webdesigns.
“Voor onze Crossfit box Crossfit Uphold Dongen waren we op zoek naar iemand die ons kon helpen met een logo en een eigentijdse website. Rob heeft vanaf het begin af aan geluisterd naar ons wensenpakket, maar kwam zelf ook met vernieuwende ideeën en mogelijkheden, die tot een zeer mooi eindproduct hebben geleid. Ondanks het tijdverschil (woonachtig in de US) verliep de communicatie prima en wist hij ons altijd op de hoogte te houden van de laatste stand van zaken. Rob is een uitermate deskundige web en logo designer, en we zouden zonder enige vorm van twijfel zo weer met hem in zee gaan.”
Kjell

Eigenaar en trainer, CrossFitUphold

Bestel nu jouw ideale website